Corona en praktijk – Huisartsenpraktijk van den Berg & Koelma – Zeist
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk van den Berg & Koelma
Kroostweg 43 3704 EB
Zeist

Terug naar overzicht

Corona en praktijk

Onze praktijkvoering is aangepast om besmetting van het COVID-19 virus te voorkomen. De maatregelen worden steeds afgestemd op de regionale adviezen.

 1. Vanaf heden is een mondkapje verplicht, sinds Omikron het liefst een medisch mondkapje. De balie is open, maar houdt u minimaal 1,5 meter afstand van de assistente. Probeer liever zoveel mogelijk telefonisch of per e-mail met de  assistente te bespreken.
 2. Als u moet hoesten, niezen, verkouden bent en koorts heeft KOMT U NIET NAAR DE PRAKTIJK, maar neemt u telefonisch contact op, nadat u eerst de informatie onder het kopje “Coronavirus” in het menu heeft gelezen. Zo blijven wij bereikbaar.
 3. Voor u en onze veiligheid zijn we gekleed in witte jas met chirurgisch mondmasker. U hoeft niets aan te raken, wij openen alle deuren voor u en alles wordt regelmatig ontsmet. Handenalcohol is bij onze wachtkamer beschikbaar.
  De wachtkamer bevat maar 5 stoelen om voldoende afstand te houden. Neemt u aub pas plaats op de afgesproken tijd. Mocht de wachtkamer vol zijn, wacht dan even buiten.
  Beeldbellen: We hebben daarvoor een nieuw beveiligd systeem, waarmee u met een email uitgenodigd wordt voor een afspraak. U heeft daar geen speciaal programma voor nodig op uw computer.
 4. Afspraken bij de assistente gaan ook alleen op afspraak. Bij lichamelijk contact worden ook dezelfde beschermende middelen als bij de artsen gebruikt.
 5. Op dit moment is bloedprikken weer mogelijk in ons centrum. U kunt echter alleen nog op afspraak terecht. Het prikpunt is verplaatst naar het nieuwe gedeelte net achter onze eigen praktijk, waar huisarts van Kessel vanaf heden zit.
  Voor de röntgen is vanaf heden geen afspraak meer nodig voor röntgenfoto’s. Voor echo’s wel.
  Verdere aanpassingen zullen op deze website te lezen zijn. Dank voor uw medewerking.
Publicatiedatum: 09-01-2022