Corona en praktijk – Huisartsenpraktijk van den Berg & Koelma – Zeist
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk van den Berg & Koelma
Kroostweg 43 3704 EB
Zeist

Terug naar overzicht

Corona en praktijk

Onze praktijkvoering is aangepast om besmetting van het COVID-19 virus te voorkomen. De maatregelen worden steeds afgestemd op de regionale adviezen. Update najaar 2022.

 1. Als u moet hoesten, niezen, verkouden bent en koorts heeft KOMT U NIET NAAR DE PRAKTIJK, maar neemt u telefonisch contact op.
 2. Voor u en onze veiligheid dragen we nog altijd een medisch mondmasker en zijn we bij een hoge besmettingskans gekleed in witte jas. U hoeft niets aan te raken, wij openen alle deuren voor u. Handenalcohol is in onze wachtkamer beschikbaar.
  De wachtkamer bevat maar 5 stoelen om voldoende afstand te houden. Neemt u aub pas plaats op de afgesproken tijd. Mocht de wachtkamer vol zijn, wacht dan even buiten.
 3. We adviseren u ook een mondmasker te dragen bij bezoek aan de praktijk.
 4. Afspraken bij de assistente gaan ook alleen op afspraak. Bij lichamelijk contact worden ook dezelfde beschermende middelen als bij de artsen gebruikt.
 5. Op dit moment is bloedprikken weer mogelijk in ons centrum. U kunt echter alleen nog op afspraak terecht. Het prikpunt is verplaatst naar het nieuwe gedeelte net achter onze eigen praktijk, waar huisarts van Kessel vanaf heden zit.
  Voor de röntgen is vanaf heden geen afspraak meer nodig voor röntgenfoto’s. Voor echo’s wel.
  Verdere aanpassingen zullen op deze website te lezen zijn. Dank voor uw medewerking.
Publicatiedatum: 09-01-2022